Ekin Partiossa toimii aktiivisesti niin lapsia ja nuoria kuin aikuisiakin. Myös sinulla on mahdollisuus kuulua tähän mahtavaan yhteisöön! Lippukunnassamme on kaikenlaista toimintaa aina viikoittaisesta ryhmätoiminnasta leireihin, retkiin ja purjehduksiin.

Partiotoiminta?

Oletko kiinnostunut niin sanotusta “perinteisestä partiotoiminnasta”, kuten viikoittaisista koloilloista tai retkillä käymisestä? Olethan yhteydessä ohjelmajohtajaamme Kreettaan ohjelmajohtaja@ekinpartio.fi.

Lola3 toimintaan?

Jos taas kiinnostuksesi suuntaa enemmän veneilyyn ja nimenomaan Lola3-aluksen parissa toimimiseen, kannattaa ottaa yhteyttä laivanisäntäämme Ruusaan lola3-laivanisanta@ekinpartio.fi.

Alusryhmä hoitaa kaiken Lolan kunnostukseen ja ylläpitoon liittyvän, kuten tekniikan, maalauksen, siivouksen, ajamisen ja hankinnat.

Purjehdus toiminta?

Jos tuulen voimalla liikkuminen on enemmän sinun makuusi ja tahtoisit lähteä purjehtimaan, niin paras yhteyshenkilö on Katriina-vastaavamme Jukka sykatriina@ekinpartio.fi.

Jos tästä listasta et löytänyt vielä mieleistä tekemistä tai et ole muuten vaan varma, keneen ottaa yhteyttä, niin laitahan viestiä info@ekinpartio.fi tai suoraan lippukunnanjohtajalle Emmille lpkj@ekinpartio.fi.

Toivottavasti nähdään pian partion merkeissä!