Mikkelin satamassa

Ruokailutilat

Lolalla ruokailupaikkoja on kolme. Lolan isoin ruokailutila on keittiön kanssa samassa tilassa oleva ruokasali. Paikkoja salissa on 20. Takayläkannella on ulkokalusteet ja muita istumapaikkoja, jonne mahtuu pieni porukka hyvin syömään. Yläkerran ohjaamossa on iso sohva ja iso pöytä. noin 8-11:lle

Keittiö

Keittiön varustukseen kuuluu jääkaappi, mikro, kahvinkeitin, sekä astiasto. Tavaroita ruoan laittamiseen on hyvin. Keittiössä on kaasuliesi, sekä hyvin kaappi- ja pöytätilaa. Takayläkannelta löytyy kaasugrilli.

Suihku-, Sauna- ja WC-tilat

Lolalla on käytössä sauna ja suihku, jotka sijaitsevat taka-alakannella uimatason lisäksi. Lolan WC:t ovat vesivessoja, jotka sijaitsevat aluksen toisessa kerroksessa nukkumatilojen kanssa samalla käytävällä.

Nukkumatilat

Alimmassa kerroksessa sijaitsee “sudujemma”, jossa sijaitsee [6] kappaletta patjoja. Sudujemma on matalakattoinen. Keskimmäisessä kerroksessa aluksen etupuolella sijaitsee yhteensä kolme hyttiä. Kaksi yhden kerrossängyn huonetta ja Yksi kahden kerrossängyn huone. Käytävällä sijaitsee myös avohytti, jossa on yksi kerrossänky. Lolan kolmannen kerroksen sohvilla, ohjaamon tiloissa, on myös mahdollista nukkua.

Muut tilat

Lolan kannelta löytyy kaasugrilli ja ulkokalusteet. Konehuone sijaitsee alimmassa kerroksessa.